måndag 29 december 2014

Tack för i år


Hej! 
Hoppas ni alla haft en härlig jul fylld med värme, kärlek och ljus. 
Nu gäller det att sakta men säkert återgå till vardagen, åtminstone för några dagar - snart byter vi ju till nytt år och då blir det ju lite festligheter igen.. Mera god mat i gott sällskap och kanske, kanske en eller två raketer . Nu när det är snö ute är även stämningen en helt annan så även jag kunde tänka mig att gå ut kl. 24 för att se på färgglada fyrverkerier. I regn är det inte samma känsla, eller hur?


Vill passa på att tacka er alla 116 finlandssvenska bloggar som just nu hänger med här på bloggen. Det är ni som gör bloggen till vad den är. Det är era bloggar som man följer både här i vårt eget land men även i andra länder. När jag tittar på statistiken märker jag att via nästan alla era bloggar, som har den ljusblåa logon på er egen blogg, kommer det läsare. Tack för det! Flest läsare kommer faktiskt från USA , på andra plats är Finland och på tredje plats har vi Frankrike. Bara så ni skall veta att folk från alla världens hörn kikar in hos er...

Några nya bloggar har jag även att presentera. Det är..Vill även påpeka att det är fritt fram för er läsare att även i fortsättningen ta kontakt för att få något in på bloggen. Det kan vara fråga om en utlottning på den egna bloggen, en kommande bloggträff som ni vill dela med er av eller vad som helst. Skriv bara ett mail så fixar vi det. Om ni har andra ideér angående bloggen , tas också de med glädje i mot.
fisvebloggar@hotmail.comVill även tacka alla er företagare som har en reklamplats här på bloggen. Det är viktigt att ha er med. Vi har många fina företag här i vårt lilla land som jag gärna tycker borde synas mer. Jag hoppas även att ni företagare kännt att ni haft nytta av att synas här på bloggen. Hör av er under reatiderna så vi kan lägga ut ett ord om det här på bloggen- eller om ni har andra evenemang som ni vill göra reklam för. Om du har ett företag som du vill att skall synas här på bloggen , tag kontakt!Så återstrår det bara att  t a c k a för detta år samt hoppas att ni alla får ett fint nytt år 2015- ett år fyllt med nya möjligheter och nya bekantskaper. Tusen tack för att ni finns och för att vi alla fått lära känner er och era superkivoga bloggar.

Gott Nytt År 
2015

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.