tisdag 10 april 2018

Har du några projekt på gång?

Länge sedan senast! Här på Fisve-bloggen har det varit aningen tyst ett slag. Hoppas på att kunna engagera både Er och mig själv att uppdatera bloggen oftare. Skicka in ideér, önskemål och tankar om hur vi tillsammans kunde få liv i FiSve-gruppen. Ser gärna att även ni medlemmar blir hörda och ni är hjärtligt välkomna att göra era bloggar synliga här. Det går bra att skriva mail fisvebloggar@hotmail.com

Vår blogglista över finlandssvenska inredningsbloggar skulle även gärna få växa. Ser att det ploppat upp härliga bloggar lite här och var så om du vet någon som bloggar/nyss börjat blogga och som inte ännu finns med på listan, bed den gärna vara i kontakt så lägger jag till respektive bloggar. 

Nu till annat. Visst längtar ni alla efter våren? För tillfället verkar det vara minst sagt ombytligt väder- ena dagen + 17 och sol, följande dag vaknar man upp till ett 5 cm snötäcke. Inte skoj men snart mina bästa vänner är våren här för att stanna.  Har ni några vårprojekt på gång i era hem eller i era trädgårdar? 


Det skulle vara skoj ifall ni ville dela med er av dem här på bloggen i form av gästbloggning. Om du har ett mindre eller större inredningsprojekt eller ett trädgårdsprojekt av något slag, tag gärna kontakt via kontaktformuläret till höger och berätta lite om ditt projekt. Under maj-månad får alla intresserade skriva ett inlägg om vad som är på gång där hemma samt lägga ut lite bilder. Ett ypperligt tillfälle för er att få nya läsare till er blogg....👍, så passa på, vet jag!


Fundera alltså ifall du vill medverka och visa lite vad du pysslar med där hemma under våren..

Önskar er alla en fin tisdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.