tisdag 9 februari 2016

Det kom ett mail.... + UTLOTTNING
Mitt namn är Therese Järnström, jag är en 24-årig blivande tvåbarnsmamma som är bosatt i Oravais, Österbotten. Jag kommer snart att gå på mammaledigt igen och tycker därför det är extra kul att få jobba med Perfect Home och ha det som en hobby vid sidan om när jag inte jobbar. Jag har varit konsulent för Perfect Home i 8 månader nu, började med det för att jag är intresserad av inredning och för att jag tycker det är väldigt roligt att få komma ut och träffa nytt folk.

Perfect Home är ett inredningsföretag som har funnits i 20 år och alla produkter är gjorda för hand och de flesta produkter är väldigt unika och finns inte att köpas någon annanstans. De säljer allt från lyktor och värmeljushållare, till köksprodukter och doftljus och har även flera fina serviser att börja samla på. Jag kommer gärna ut till dig och håller en demonstration av produkterna, du som värdinna får såklart fina erbjudanden men det är absolut inget köptvång för varken kunderna eller dig. 

Perfect Home förnyar sin katalog 3 gånger per år och har ofta gamla produkter till nedsatt pris. För att bläddra i katalogen eller för att se vilka specialerbjudanden de har just nu går ni in på www.perfecthome.fi där hittar ni allt sånt!


Bilder: Perfect Home

Är det så att ni gärna skulle vilja hålla ett party eller kanske bara beställa en produkt eller är det så att ni själva funderar på att bli konsulent för Perfect Home får ni jätte gärna höra av er till mig!

Med vänliga hälsningar,

Therese Järnström
Therese.jarnstrom@hotmail.com

PS !!  Värdinnan får ett presentkort värde 10 euro om partyförsäljningen överstiger 300 euro och om en av kunderna på partyt bokar in ett eget party .

Och  nu blir det även en Perfect Home utlottning. 
Du är med genom att gå till Perfect Homes hemsida och skriver sedan ner i kommentarsfältet när Perfect Home har kommit till , dvs när företaget har bildats.

Bland alla er som deltagit lottar vi ut en härlig Perfect Home vas.
(vasen på bilden)


Tävlingen håller på t o m  29.2

4 kommentarer:

 1. Anonym18.2.16

  Företaget bildades 1995. Många fina saker har de :)
  bitta35@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Företaget bildades 1995.

  SvaraRadera
 3. Företaget bildades 1995.

  SvaraRadera
 4. 1995 är svaret! Roligt med trevliga tävlingar! :-)

  SvaraRadera

.