tisdag 2 december 2014

December- pysseltips och nya bloggar

God morgon på er alla fina bloggare där ute! 

Andra december, lite kyligt ute men ingen snö. Så ser det för tillfället ut här i södra Finland . Lite snö hoppas man ju att det skall dyka upp innan jul, eller vad? I november utlyste jag  härpå bloggen om härliga jultips, julpysseltips och några fina skrev ni ner. Här får ni ta del av dem:

Julmat åt småfåglarna
 1,5 dl solrosfrön, 2 dl torkade tranbär, 2dl hasselnötter, skal av tre clementiner och 500 går kokosfett. Hacka alla torra ingredienser. Smält kokosfetten och blanda allt väl. Endast fantasian sätter gränser hur behandla smeten, sätt i glasburkar ed upphängning av hampsnöre, sätt smeten i silokonformar mm. Ställ kall att stelna och häng ut åt fåglarna! Tips! Går att använda alla gamla gryn ni har i skåpet, de brukar komma fram vid julstädningen...

Kransar till dörren enligt årstid
 I år har jag gjort en av mossa och pärlor, den kommer upp på min blogg lite senare. Och året innan gjorde jag en med pepparkakor och spets, den hittas här:

Tusen tack för dessa fina tips. 
Siv och Camilla, skicka era kontaktuppgifter så kommer en liten juldekoration med posten ännu innan jul...


Några nya bloggar har kommit med igen. Vi hälsar..


...välkomna med.

MÅNADENS BLOGG är denna decembermånad:


Kika gärna i hos Julia och lämna en liten kommentar.

Vill ännu påminna er om den fina julutlottningen som pågår här på bloggen. Du har tid att delta ända till den  14.12. Länk till utlottningen finns högst uppe på sidan eller så klickar du HÄR.

Ha en fin dag och mys så mycket ni kan 
av tiden före jul !

2 kommentarer:

.