måndag 15 september 2014

September

Hej igen! 
Det ser ut att bli en härlig höst. Solen den gläder oss varje dag och vissa dagar är det ännu riktigt varmt.  Underbart!  Vill börja med att tacka för alla härliga mail som kommer. Det känns fint att kunna besvara era frågor och fungera som en slags förmedlare mellan de finlandssvenska bloggarna. Tänk så fint att denna samlingsblogg finns. Tack för att ni är med och gör bloggen till vad den är.


Ännu är det några dagar kvar att rösta på den bästa sommarbilden. Röstar gör ni i högerspalten. Visst börjar man lite grann längta tillbaka till sommaren då man tittar på bilderna? I helgen besökte jag Habitare mässan i Helsingfors. Hallen var än en gång full med inspiration och utställare. Besökte du Habitare? Vilken utställare var din favorit?

September-månads blogg är 

Kika in på bloggen och lämna en liten hälsning.

Önskar er alla en fin septembermånad!

PS! Vi har problem med att hålla blogglistan uppdaterad så att de nyaste inläggen hamnar överst. Vet inte vad det beror på men försöker reda ut det. Om någon av er vet orsaken- hör gärna av er.. mycket störande. Det tycks dock inte beröra alla bloggar...

2 kommentarer:

  1. Hur väljer ni dessa bloggar?:) Vad är kraven? Tack för en trevlig sida!

    SvaraRadera
  2. Hejsan!
    Månadens blogg väljs ut helt utan några kriterier. Bloggen kan väljas ut efter ett roligt inlägg, efter fina bilder och ibland kanske bloggen väljs bara för att jag gillar sättet på hur bloggaren skriver. Så det finns inga speciella kriterier. Försöker lyfta fram olika sorter/typers bloggar varje månad.. Alla bloggar turvis. Meddelar bloggaren när bloggen valts till månadesn blogg. Tack för din fina blogg och kul att du finns med bland bloggarna.

    SvaraRadera

.