lördag 4 januari 2014

Veckans Bloggare!

Hej på er alla glada!

Så roligt att få skriva här som veckans bloggare!
Jag heter Linda, och skriver bloggen Lindas Lantliga.

Min blogg såg dagen ljus i maj 2010. Det var då det gick upp för mig att en blogg vore den perfekta platsen att samla och dokumentera det jag gör, inredningsmässigt och handarbetsmässigt. Senare har det också smugit in en hel del familjeliv, resor, recept och annat ditt och datt. Men mina två stöttepelare är nog inredning och handarbete.


Som man hör på namnet på bloggen, så bor vi på landet. Här på den österbottniska landsbygden har jag och min man renoverat hans pappas hemgård som är byggd 1865. Tyvärr bloggade jag inte ännu under renoveringstiden, det hade varit roligt att ha allt det dokumenterat. 
Vi började renovera i maj 2005, och flyttade in i oktober 2007. Nu bor vi i vårt drömhem, och jag har sagt att jag aldrig frivilligt kommer att flytta härifrån. Detta är min plats på jorden. 
På bloggen kan ni följa att små och stora ryck jag får när det gäller inredningen. Senaste året har vårt hem genomgått många förvandlingar. Först fick vi babyanpassa hemmet inför vår dotter Mollys födsel i januari ifjol. Ett halvt år senare fick vi tänka om igen när hon började röra på sig mer och mer i hemmet. 

Förutom inredning så skriver jag alltså en hel del om handarbete. Jag lägger också upp en hel del mönster som jag själv gjort. Jag har bland annat stickat väldigt mycket "pippimönstrat" genom åren. 

Förra veckans bloggare hade gett mig fråga:
Hur fick din blogg sitt namn?

Min blogg fick sitt namn ganska enkelt. Då när jag skapade bloggen så hade jag en väldigt lantlig inredningsstil. Och bor som sagt på landet, och bloggar om vårt liv på landet. Skulle jag välja ett namn nu, skulle det antagligen inte bli samma. 

Min fråga till nästa veckas bloggare: 
Har du någonsin fått elaka kommentarer? 

Sen vill jag önska er alla en fin start på det nya året!
All kärlek, 

Linda


3 kommentarer:

 1. Ja visst är det trevligt att det finns en samlingsplats för finlandsvenska bloggare. Du är ju en som alltid har något intressant att visa eller säga. Jag gillar din blogg, kikar in då och då. Ha en god fortsättning på det nya året.

  SvaraRadera
 2. Om du skulle välja nu, vad skulle bloggen heta då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du.. Ingen aning! Något häftigare, eller enklare. Kanske bara mitt namn, eller Linda A. :)

   Radera

.