måndag 23 december 2013

God jul

Tänk, i morgon är det julafton. Hoppas ni alla hunnit njuta lite av tiden före jul, så det inte bara blivit en massa stressande.Det är ju just tiden innan- allt planerande , allt pysslande och det där med att fixa till hemmet i julskrud, som är , enlig mig, det härligaste. Lite vitare kunde det vara ute men hur det ser ut där ute glömmer man lätt när man väl känner dofter av hyacinter, ser ljusen brinna i ljuskronan och hör hur julsångerna spelar i radion . Visst?


Tänkte det kunde vara kul att skriva ner lite statistik över bloggen, dvs. hur Finlandssvenska Inredningsbloggen ser ut i siffror:

*   Just nu är vi  98 fisve-bloggar på blogglistan
*   106 635 sidvisningar
*   102 inlägg
*   bloggen har 46 följare
5041 stycken sidvyer i december
*   På Facebook finns 87 gillare

Roligt att bloggen har blivit ett forum inte bara för oss Fisve-bloggare utan även för många andra inrednings / hus&hem / handarbets / DIY / trädgårdsintresserade runt om i världen. Får ofta mail från bloggare runt om i Norden som gärna skulle vilja hänga med på listan men som tyvärr även i fortsättningen får nöja sig med att läsa era fina bloggar som finns samlade här .Vill tacka er alla för detta år och hoppas vi blir ännu fler under nästa år. Fortsätt gärna skicka mail med ideér och åsikter..

Önskar Er alla en
Stämningsfull Jul
och ett
Fin start på det nya Året


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.