torsdag 12 april 2012


Hej! 
Här kommer du att kunna se alla finlandssvenska inredningsbloggar på en och samma blogg. Trots att det handlar om inredningsbloggar är denna sida för alla som gillar att fixa hemma och pyssla i trädgården, tycker om att handarbeta och gillar vackra saker och över huvudtaget är intresserad av hus&hem-världen! Denna sida är även för dej som hela tiden har pyssel och DIY-ideér på gång.
Bloggvärlden är så stor att det känns svårt att hitta just de bloggar som finns här i vårt land och som skrivs på svenska. Läser själv många fina svenska bloggar där bloggaren bor i Sverige och tycker alltid att det är lika kul att hitta nya finlandssvenska bloggar - det är liksom lättare att identifiera sej med dem.


Tanken är, att ni som är intresserade av att synas här på bloggen kan göra det i form av den sk blogglistan och med små egna inlägg. När du gör ett nytt inlägg, syns ditt nya blogginlägg i listan över alla bloggar. När du sedan ännu lägger till fisve-bloggen i din egen blogglista, har du fin koll över eventuella nya finlandssvenska bloggar  samt vad som händer runt om i landet.
Hör gärna av er med ideér om hur denna sida kunde användas.
 Vi kunde dela med oss av bl a fina inredningsaffärer, webbshopar värda ett besök, reor, loppisar, trädgårdstips och allt annat som har med hem & inredning att göra.5 kommentarer:

 1. Vilket trevligt initiativ! Jag är gärna med även om jag kanske inte bloggar lika mycket om inredning numera, men det händer nog :-)

  SvaraRadera
 2. Ja, verkligen kul dehär! läser också främst svenska bloggar för jag har haft svårt att hitta finlandssvenska. Så det ska bli kul att upptäcka den finladssvenska blogvärlden nu! :D

  SvaraRadera
 3. Vilken super bra idé! Tack för att du tog initiativet.

  SvaraRadera
 4. Anonym19.4.12

  Härligt initiativ! Jag tror det kommer att vara uppskattat av oss alla som älskar inredning!

  MVH Nina

  SvaraRadera
 5. Kul att ni gillar bloggen. Jag hoppas ni använder den på alla tänkbara sätt så vi både upplyser/och blir upplysta om alla de fina saker som händer här i Finland. Äntligen ser det ut att bli enklare att följa med de svenska bloggarna i Finland... Dela med er av loggan så alla som kanske vill komma med ,ser den!
  Kram till er alla!

  SvaraRadera

.