måndag 17 juli 2017

AMBYTION - Visa upp dina egna hantverk och DIY- projekt

I Finland finns det många som har som hobby någon forma av hantverk. Det kan gälla handarbete, läder, keramik, sömnad, miniatyrmodeller, snickeri, glasmålning, målning av tavlor och många andra former. En del gör detta enbart som hobby medan många faktiskt försöker få sin hobby att bli en del av inkomsten. Oberoende om man vill förtjäna på sina skapelser eller inte, är det skoj att få visa upp vad man gjort. I sådana fall kan man ställa ut sina produkter på marknader eller utställningar eller så kanske man skriver blogg där man visar upp vad man åstadkommit.
Här på Finlandssvenska inredningsbloggen finns det även många bloggare som har en hobby som mer eller mindre blivit en källa för inspiration och som på bloggen visar upp underbara kreationer. Visst vill man som hantverkare få feedback från potentiella kunder? Nuförtiden är det enkelt att få ut sina produkter i världen via internet, eftersom allt sprids väldigt fort där.

Har av en slump kommit i kontakt med Ambytion som är en ny sida där hantverkare runt om i världen enkelt kan lägga upp sina produkter eller sina DIY. På denna sida kan även du visa upp vad du gjort och få uppmärksamhet och feedback utanför det egna landets gränser. Här kan du alltså behändigt presentera dina egna jobb. På www.ambytion.com syns dina arbeten på ett helt annat sätt än om du lägger upp dem på din egen blogg och när du registrerar dig får du tillgång till en stor entrébild som drar blickarna givetvis till sig. Du kan bara visa upp den färdiga produkten eller så kan du göra en tutorial där du steg för steg visar arbetets gång. Du kan ladda upp precis hur många bilder som helst. Det gäller alltså inte bara att få produkter sålda utan att du som hantverkare får visa upp dina produkter inför andra. Även om du inte är hantverkare av något slag, men har fixat något fint DIY-projekt, får du gärna visa upp det på Ambytion. Besökarna på sidan kan kommentera ditt arbete och du kan länka från ditt konto till din hemsida eller till exempel ditt Pinterest, Facebook- eller Instagram-konto. Här kan du även registrera din e-post för att bland de första få se vad andra pysslat med. På Ambytion.com finns även en blogg som användarna kan använda till att berätta mer om sin hobby eller om något annat som är aktuellt.Ambytion är det moderna sättet att sprida budskapet om att just du har åstadkommit något fint, något som du är nöjd med och vill att alla skall få se. Ett enklare sätt att sprida fina produkter runt om i världen finns inte. Och det är helt gratis.


Kika in på www.ambytion.com (sidan är på engelska) och registrera dig och visa upp dina fina doningar.

LYCKA TILL

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.