torsdag 16 februari 2017

Swappen

Hej igen! 
Nu är det då dags att starta swappen. För att det hela inte skulle vara alldeles för lätt, tänkte jag att det kunde vara kul att ha ett annorlunda tema. I vanliga fall brukar temat vara jul eller påsk eller något liknande men jag tänkte att vi skulle göra ett försök och ha ett swapp tema kring ett av rummen i våra hem, nämligen toaletten. Nu gäller det alltså för dej som vill vara med i denna omgång att tänka i banorna kring toalett, dusch, bastu och utedass. Du skall alltså skicka till en hemlig vän (som du får när anmälningstiden är slut) en liten present som har med detta tema att göra. Det kan vara frågan om en sak som används alla dagar eller en grej som man kan dekorera utrymmet fråga. Kanske du vill överraska med en sak som någon kan ta med till landet där det kanske finns ett utedass eller kanske till båten eller husbilen. 


Det som är viktigt är att det har med just detta tema att göra. När du funderar vad som skulle vara kul att skicka, skall du också komma ihåg att det är du som står för postkostnaderna så det lönar sig att kolla att gåvan inte är alltför stor och tung. Det fiffigaste är att hitta en kul grej som ryms i ett kuvert. 

Swappgåvan får kosta max 8 e (+ postkostnad)


För att få en liten vink vad personen i fråga gillar och vilken stil hen har, kan det vara bra att kika in på bloggarens blogg. Kanske där finns bild på toalett, duschrum, bastu, sommarstuga med utedass osv.

Efter anmälningstidens slut kommer alla deltagare att få ett mejl med den hemliga vännens namn, adress samt bloggens namn. Försök sedan luska ut vad personen i fråga gillar...

INTRESSERAD?

Du får gärna anmäla dig genast men senast 1.4.
Anmälningarna skickas till

fisvebloggar@hotmail.com  

eller tag kontakt via kontaktrutan uppe till höger. Skriv i ditt meddelande 
-ditt namn
-din adress
-bloggens namn

Denna gång är det alltså endast bloggare som kan delta.


Deadlinen för swappen  är  16.4   (då skall alla paket senast vara postade)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.