onsdag 19 mars 2014

Vi går mot vår..


Det var ett tag sedan senaste admin-inlägg. Vi har fått njuta av lite våriga dagar redan. Det kändes härligt. Nu är det visst lite vinter comeback - i alla fall denna vecka. Men å andra sidan har det varit rätt så kul då det har varit så fint solsken alla dagar. Men vet ni, vi går mot våren och sommaren hela tiden och det är att se fram emot. 


Några nya finlandssvenska bloggar har kommit med på listan. Ni är så välkomna. Hoppas ni skall trivas i gänget och samtidigt lära känna många nya härliga fisve-bloggar. Ni som inte ännu bekantat er med nykomlingarna , ta och gör det.


Såg på många bloggar att det i Österbotten hade ordnats en bloggträff, jättekul att ni håller ihop och träffas. Det är ju så roligt att lära känna andra bloggare, att få bloggbabbla och att träffa personen bakom bloggen "på riktigt". Tack även till att ni delade med er fotografier som tagits på träffen. Kul att se er. Kanske det blir en träff även här i de södra delarna av landet ännu innan sommar, vad sägs?

Det är ett tag sedan vi haft en swapp !
Hur skulle det vara med en påskswapp? Är ni med...?

( Du som inte deltagit förr, kan läsa vad är swapp är och hur det går till i högerspalten under "läs mer om" )

Den här gången är det fritt fram för alla er finlandssvenska bloggar som BOR i Finland att vara med. Du behöver alltså INTE finnas med på Fisve-listan (om det än skulle vara väldigt roligt - hur du komemr med kan du läsa under "läs mer om" )

Om du vill vara med och få ett påskpaket i postlådan innan påsk, 
anmäl dig senast den 31.3 till

fisvebloggar@hotmail.com 

Ha det så bra
&
KEEP ON
BLOGGING
;)
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.